Dr. Hauschka cosmetica:
een bio-dynamisch product en een specifieke aanpak van huidverzorging

Deze Verzorging van je gelaat laat je kennis maken met “Dr. Hauschka producten” een verzorgingslijn voor de huid tot stand gekomen vanuit de antroposofische geneeskunde”. Een Fair Trade product. met een boeiende, specifieke bereidingswijze, vanuit een holistische visie. Hierdoor behouden de werkzame stoffen nog het energetisch subtiele ritme van de natuurlijke krachten in zich, dit levert een bio-dynamisch product.

Over de bereidingswijze en teeltwijze en de Fair Trade, vind je meer op www.dr.hauschka.nl of www.dr.hauschka.de

In deze rustgevende verzorging staat de kwaliteit van de aanraking centraal. Voeg daarbij de zachte geur van de producten, aangepast gekleurd licht, en deze verzorging biedt je een meditatieve diepe innerlijke rust.

Waaruit bestaat een Dr. Hauschka gelaatsverzorging:

  • een salie – voetenbad, want goed doorwarmde voeten zijn een basis om helemaal tot rust te komen.
  • Diepte reiniging van het gelaat
  • Speciale ampoules die het natuurlijk ritme van de huid ondersteunen
  • Penselen die glijden over je huid en zo de diepere lagen bereiken. Deze gezichtsmassage is een orgelpunt in de behandeling, werkt stimulerend op het zelfherstellend vermogen van de huid, brengt evenwicht in de doorbloeding, en rust in de weefsels. Een rust die gaat tot in de diepere huidlagen. De vrijgekomen afvalstoffen worden dmv lymfestimulatie afgevoerd.
  • Aan je huid aangepaste maskers
  • Massage van voeten en benen met Dr. Hauschka body oliën
  • Massage van handen, armen, schouders, nek en decolleté

Na deze verzorging is je blik helder, je huid levendig, je energie stroomt. Een verwennend geschenk aan jezelf of aan iemand die je lief is. Duurtijd: 2¼u

Zalig is het om deze gelaatsverzorging uit te breiden door bijkomend je rug te laten verzorgen met een dieptereiniging en een ontspanndende massage.Duurtijd: 35’

De verzorging van het gezicht wordt ook aangeboden in een korte versie van 1u 1/2u